Arrangementer

Arrangementer. Arkiv : Husketavlen / Varpepæl

 

 

Program for vinterarrangementerne sammen med Fiskenæs Bådelaug og Gråsten Sejlklub

i 2017-18.

Programudvalget har igen sammensat en buket af arrangementer til den kommende vintersæson! Denne gang har vi ét messebesøg, tre foredragsaftener, et besøg i Flensborg og et festligt arrangementer i klub huset. Benyt dig af tilbuddet – det er altid sjovest når mange deltager! Vi ser frem til at se dig!

 

Hanseboot 2017: Lørdag 4/11-2017 kl. 8:00 fra Flensborg Station - I år gratis entré for danskere ved fremvisning af pas ved indgangen til Hanseboot i Hamborg. Vi arrangerer en fællestur til den store bådudstilling i Hamborg med tog fra Flensborg. Arrangementet koster DKK 150 og så er togturen betalt, og en morgenbitter får du oveni! Tag en pose rundstykker med, hyg dig med dine venner og glæd dig til nyhederne på messen! Tovholder på arrangementet er Bjørn Vestergaard.

Tilmeldings frist senest søndag 29/10-2017 via MobilePay 4521432672 eller til reg.nr. 3531 kt.nr. 4730137982 med angivelse af navn og mobiltelefonnummer.

 

DIN-TUR: Onsdag 29/11 2017 kl. 19 i Gråsten Sejlklub. Temaet er ”sejlads i farvandet ud for Kroatien”. Bent Rasmussen har sammen med en klubkammerat og deres familier været på charterferie i Kroatien – men i charterbåd! Hør hvordan sådan en ferie kommer i stand, hvad budgettet er – og ikke mindst hvilke oplevelser en sådan tur kaster af sig! Lyt til deres oplevelser og nyd kaffen med dine klubkammerater imens.

 

JULEPAUSE…

 

DIN-TUR: Onsdag 17.januar 2018 kl.19 i Gråsten Sejlklub. Vi får besøg af vores mangeårige medlem Kim Mathiesen, som har trådt sine barnesko i GS og efterfølgende har tilbragt mange år ude på de store verdenshave sammen med sin hustru Kirsten. Kim vil berette om sine barneår i GS og fortælle om, hvordan de blev søens globetrotter og tage os med ud i den store vide verden.

 

VETUS BÅDUDSTYR Onsdag den 7. Marts 2018 kl.19 i Gråsten Sejlklub. Vetus er en stor leverandør af rigtig mange standardkomponenter, såsom motorer og drev, bovpropeller, luger, toiletter, trykvand og rigtig meget mere. Kom og deltag i et ”hands-on” foredrag af Vetus, hvor også indbygningen bliver omtalt. Vor flåde hos GS trænger hvert år til udskiftninger, her kan du få svar på dine spørgsmål. Vi gir kaffen – kom og vær med!

 

FLENSBORG: Gårde, rom og gamle skibe 14. april 2018: Tag med på en guidet tur igennem Flensborgs gamle bydele, og få fortalt historien om Flensborg i dens stormagtsdage. Dengang Rom’en og sukkeret var den vigtigste handelsvare for byen.

Tilmelding til Anette Hansen tlf. 29 63 58 55

 

FORÅRSFROKOST: Lørdag d. 21.april 2018 i Gråsten Sejlklub. Så dækkes der op til stort buffet bord, ligesom sidste år! Vi gentager succesen, og disker op med alskens gode sager i klubhuset. Denne gang kan det måske være, at vi har lidt hyggelig musik til maden? Hvem ved – men kom og vær med til at gøre dagen festlig. Forårsfrokosten afholdes umiddelbart efter standerhejsningen.